Rådgivning om pension

Mange selvstændige og virksomhedsejere tænker ikke på pensionen i en travl hverdag. Det kan få store konsekvenser for levestandarden, når det er tid til at komme på pension. Hos Nem-Pension kan du få pensionsordning med storkundefordele, så du får langt mere for pengene. 

Det er også muligt for medarbejderne at tegne en pensionsordning. Du kan både vælge at tegne den som virksomhed eller lade den enkelte medarbejder beslutte, om de vil investere noget af deres løn i en pensionsordning. 

En pensionsordning består ofte af både en opsparing og forsikringsdækninger. Opsparingen skal sikre dig når du ikke arbejder mere, mens forsikringen skal dække dig, hvis der sker noget uforudset på vejen frem til din pension.
 

Opsparing til pension

Din pensionsopsparing er en af de vigtigste opsparinger i dit liv. Den skal sikre din økonomi, når du ikke arbejder mere. Hvor mange penge du får at leve for, afhænger af, hvor meget du indbetaler, men i høj grad også af, hvad du får i afkast på din opsparing.


Invester din pensionsopsparing

I Skandia investeres din pensionsopsparing af nogle af de bedste investeringseksperter (fondsforvaltere) i verden. Vi er en af de største aktører på det globale marked for langsigtet opsparing. Det gør os i stand til at udvælge nogle af de bedste fonde. Og i sidste ende, kommer det dig til gode i form af et højt, langsigtet afkast.

Afkast top 3 - en måned